Loading..
Processing... Please wait...

Product was successfully added to your shopping cart.Aici veti gasi toate informatiile necesare pentru efectuarea comenzii online pe platforma www.meseriada.ro


 

In primul rand trebuie sa selectati categoria PREMII din meniul principal din partea de sus a site-ului si apoi subcategoria care va intereseaza.

Apoi folosind meniul si subcategoriile din partea dreapta, puteti filtra produsele dupa caracteristicile acestora sau puteti alege produsul dorit direct dintre produsele afisate pe ecran. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dumneavoastra, apasati pe butonul "Adauga in cos". In acest moment va veti afla in una dintre urmatoarele 2 situatii:

A. In cazul in care nu v-ati autentificat deja, vi se va afisa mesajul "Autentificati-va pentru a putea cumpara". In acest caz ca rugam sa dati click pe butonul "Autentificare sau inregistrare" si sa urmati indicatiile.

B. In cazul in care sunteti autentificat deja, veti fi directionat pe pagina Cosului de cumparaturi unde aveti posibilitatea sa vizualizati lista produselor selectate, valoarea produselor in puncte, cantitatea si valoarea totala a produselor dorite. De asemenea se poate actualiza cantitatea si se pot sterge produse din Cosul de cumparaturi.

Daca doriti sa adaugati si alte produse in Cosul de cumparaturi, va rugam sa selectati optiunea "Continua cumparaturile".

In momentul in care comanda dumneavoastra contine produsele si cantitatile dorite, va rugam sa selectati "Finalizeaza comanda".

Este importanta completarea corecta si exacta a tuturor campurilor obligatorii solicitate la crearea contului.

Cu ajutorul adresei de email si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau numarul de puncte din contul dumneavoastra.

Pentru a afla cum se face livrarea produselor comandate, accesati pagina Livrare.

Dupa alegerea tuturor produselor dorite, puteti finaliza si trimite comanda on-line folosind butonul "Finalizeaza comanda". Confirmarea si trimiterea comenzii semnifica faptul ca sunteti de acord cu toate conditiile mentionate in comanda dumneavoastra.

Informatiile despre produse si preturi (numar de puncte necesare) sunt prezentate sub rezerva greselilor de tipar.