Loading..
Processing... Please wait...

Product was successfully added to your shopping cart.Modalitate de livrare a produselor


Livrarea comenzilor se face prin reprezentantii Cesal S.A.

Procesarea unei comenzi poate sa dureze pana la 30 de zile calendaristice de la momentul plasarii acesteia.

Cesal S.A. isi rezerva dreptul de a anula orice comanda daca, din motive obiective, aceasta nu se poate livra.

Produsele vor fi livrate in termen de 30 de zile calendaristice de la validarea comenzii. Livrarea se face la adresa de livrare indicata la inscrierea dumneavoastra in program.


Termen de livrare


Livrarea se realizeaza in termen de 30 de zile calendaristice din momentul validarii si confirmarii prin email a comenzii. Acest termen de livrare este valabil pentru produsele aflate pe stoc. In cazul produselor care nu sunt pe stoc, Cesal S.A. isi rezerva dreptul de a conveni impreuna cu clientii sai termenul de livrare. Datorita faptului ca mai multi clienti pot sa comande in acelasi timp acelasi produs, este posibil ca stocurile disponibile sa devina insuficiente in anumite cazuri.


Disponibilitatea produselor


In cazul in care unul dintre produse nu mai este disponibil in stocul furnizorilor nostri din diverse motive, vom inlocui acest produs cu unul similar ca si caracteristici, brand si valoare.

Plata produselor comandate de pe www.meseriada.ro se realizeaza in puncte bonus (la valoarea din momentul efectuarii comenzii).


Note


  1. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Regulamentul Meseriada, valoarea acestuia fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. Fiind de acord cu Regulamentul Campaniei, clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg prin utilizarea platformei online www.meseriada.ro.
  2. Regulamentul Campaniei Meseriada respecta Legea Comertului Electronic, Legea Contractelor la Distanta, Legea privind Protectia Datelor Personale si Legea Protectiei Consumatorilor.
  3. Produsele comandate se livreaza in toata tara. Produsele se afla in ambalajul original, al producatorului, plus ambalaje care sa protejeze produsele pe durata transportului.