Loading..
Processing... Please wait...

Product was successfully added to your shopping cart.Intra in MESERIADA si poti castiga mii de premii!

Intra in MESERIADA si poti castiga mii de premii!

Ce trebuie sa faci pentru a intra in Meseriada? Mai jos vei gasi toate informatiile necesare. Pentru informatii suplimentare te rugam sa ne contactezi. Info contact AICI.

Inscrierea in Campania "Meseriada" presupune completarea unei Fise de Inscriere, disponibila online pe www.meseriada.ro sau in Catalogul Meseriasului disponibil la toti distribuitorii CESAL din Romania.

Mecansimul campaniei consta in decuparea (nu dezlipirea) etichetelor cu puncte existente pe produsele S.C. CESAL S.A., gama ANA si gama CESAL PREMIUM si trimiterea acestora intr-un plic la sediul S.C. CESAL S.A., la adresa: Oradea, Sos. Borsului nr. 31, DEPARTAMENT MARKETING. Etichetele cu punctele decupate de pe produsele CESAL pot fi transformate in produse (denumite in continuare premii), conform Catalogului de produse disponibil online pe www.meseriada.ro sau in Catalogul Meseriasului disponibil la distribuitorii Cesal din toata tara. Participantii la campania "Meseriada" trebuie sa trimita etichetele cu puncte, decupate de pe produsele Cesal, impreuna cu Fisa de Inscriere (daca aceasta nu s-a completat online) si Formularul de Comanda Premiu in care va fi specificat premiul selectat din Catalogul Meseriasului.

Dupa primirea plicului cu etichetele cu puncte "Meseriada", Departamentul Marketing va trimite premiul solicitat in decurs de maxim 30 zile lucratoare la adresa de livrare specificata in Formularul de Comanda Premiu.

Pentru fiecare plic trimis, participantul va plati tariful normal perceput de operatorul de curierat folosit.

Pentru a putea participa la promotie cu mai multe plicuri, participantul este obligat sa achizitioneze de mai multe ori produsele incluse in campanie conform prezentului Regulament. In cazul în care sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.

Plicul cu puncte trimise de catre participant sunt considerate valide daca indeplinesc simultan urmatoarele conditii:

  1. Plicul este trimis in perioada de valabilitate a campaniei
  2. Etichetele cu punctele acumulate din plicurile trimise insumeaza minim punctajul corespunzator premiului solicitat
  3. Etichetele cu punctele decupate (decupate prin taiere, nu prin dezlipire) de pe produse nu sunt deteriorate si/sau falsificate
  4. Etichetele cu puncte sunt insotite in mod obligatoriu de FISA DE INSCRIERE in original, semnata si completata cu datele solicitate, sau FISA DE INSCRIERE este completata cu toate datele solicitate, direct pe site-ul www.meseriada.ro.

Formularul de inscriere se completeaza cu datele complete de identificare ale participantului (nume, prenume, adresa, numar de telefon) si de exprimarea unui acord in ceea ce priveste conditiile de participare. Lipsa uneia dintre informatiile mentionate atrage dupa sine invalidarea participantului si, implicit, neparticiparea la campanie. Participantii la campanie sunt rugati sa completeze corect datele personale din Formularul de Inscriere si Formularul de Comanda Premiu.